ECHIPA

Profesionalism în echipă

Teamwork and team spiritEchipa este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniile în care activează, oferind  soluții optime situațiilor individuale ale fiecărui client.

Directorul General este Alina IOANA având o experiență de peste 13 ani, cu preponderență în domeniul juridic. A acordat consultanță juridică managementului companiilor în care a activat, companii preponderent din domeniul mass-media. A coordonat un proiect de anvergură din domeniul media, a demarat și susținut activitatea stațiilor locale REALITATEA TV.
Anvergura și complexitatea proiectelor în care a fost implicată, precum și educația diversificată, atât în domeniul juridic și nu numai,  îi conferă aptitudinea de a înțelege în ansamblu fiecare situație și de a oferi o soluție în concordanță cu toate aspectele implicate.

 

În domeniul financiar, colaboratorul nostru este Iulian NEGRU având o experiență de peste 12 ani în domeniul financiar-bancar.

Înainte de a se alatura echipei, acesta a lucrat ca Director Executiv la una dintre companiile de top în brokeraj pe piața de capital din România, fiind responsabil de dezvoltarea și adaptarea strategiilor investiționale realizate de companie în nume propriu și pentru clienții de elită. Iulian NEGRU are o diploma de licență în Cibernetică și Statistică Economică, precum și în Business Administration. Educația diversificată în finanțe, IT și macroeconomie îi permite o înțelegere în profunzime a piețelor financiare globale.